Festivalul Fanfarelor

Festivalul Fanfarelor

 Festivalului Fanfarelor Sighişoara

 
 
 
Municipiul Sighişoara organizează din anul 2004 o manifestare culturală care reuneşte principalele formaţii de acest gen, sub titulatura Festivalul Fanfarelor Sighişoara.
Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi crează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
 
Ediţia a XI-a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara, va avea loc în prima duminică a lunii septembrie, 7 septembrie 2014, completând calendarul cultural sighişorean al acestui an, constituindu-se într-un punct de atracţie pentru turişti, luna septembrie fiind o lună de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turişti dornici să guste din farmecul locurilor.
Muzica de promenadă şi dansul majoretelor din Piaţa Cetăţii vor întregi acest farmec, spre satisfacţia tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare.
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud