Municipiul Sighișoara ar putea beneficia de finanțare pentru contruirea unui „Bazin didactic de înot” și reabilitarea Stadionului Municipal

Municipiul Sighișoara ar putea beneficia de finanțare pentru

contruirea unui „Bazin didactic de înot” și reabilitarea Stadionului Municipal

 

 

La sfârșitul anului 2019 Compania Națională de Investiții a adăugat pe lista de sinteză proiectele depuse de către Municipiul Sighișoara, în cadrul subprogramelor implementate de C.N.I., respectiv Subprogramul Complexuri sportive https://www.cni.ro/admin/upload/1/Documente/LS_complexuri.pdf în care sunt înscrise un număr de 8 amplasamente din județul Mureș și Subprogramul Bazine de înot https://www.cni.ro/admin/upload/1/Documente/LS_bazine_inot.pdf în care sunt însrise un număr de 20 amplasamente din Județul Mureș.

Introducerea pe lista sinteză a subprogramelor pe care C.N.I. le implementează reprezintă etapa preliminară privind promovarea spre finanțare. Asigurarea finanțării de noi obiective de investiții se realizează numai în corelare cu alocațiile bugetare disponibile anual.

Municipiul Sighișoara a depus în luna mai 2017 două proiecte pentru a obține finanțarea din partea Companiei Naționale de Investiții în vederea construirii unui „Bazin didactic de înot” și a reabilitării Stadionului Municipal, Bază sportivă – stadion atletism și fotbal cu teren secundar de antrenament de fotbal”.

Proiectele depuse se adresează uzului didactic în scopul pregătirii fizice şi a recuperării sportivilor sighișoreni și a celor veniți în cantonamente, a elevilor şcolilor sighişorene, cât şi pentru utilizare publică, prin  oferirea de noi posibilități de recreere şi petrecere a timpului liber, pentru comunitatea sighișoreană și nu numai.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud