Veşti bune pentru sighişoreni

Veşti bune pentru sighişoreni                                       

Pentru a veni în sprijinul sighişorenilor, Primarului municipiului a promovat un proiect de hotărîre privind stabilirea condiţiilor, criteriilor şi procedurii de acordare a reducerilor la plata impozitului pe clădiri, persoanelor fizice.

Ca urmare, în şedinţa din 24 noiembrie a.c.  s-a adoptat Hotărârea nr. 186/2011 prin care s-au aprobat următoarele reduceri la plata impozitului pe clădiri, persoanelor fizice, a căror imobile, în urma lucrărilor de modernizare şi reabilitare termică au un consum anual specific pentru încălzire, de:

   1. 85 kWh/mp/an  (clasa energetică A)             10%                            7 ani

               2. 152 kWh/mp/an (clasa enegetică B)                5%                            10 ani

N.B. Anexele acestei hotărâri: Condiţiie şi criteriile de acordare a reducerilor la plata impozitului pe clădiri, persoanelor fizice, respectiv Procedura de acordare a reducerilor la plata impozitului pe clădiri, persoanelor fizice se găsesc pe www.sighisoara.org.ro, şi pot fi consultate la sediul Municipiului Sighişoara, camera 12.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud