ANUNŢ

ANUNŢ


               S.C. Schuster Ecosal S.R.L., cu sediul în Sighişoara, str. Viilor, nr.82 B, tel. 0265-774589, aduce la cunoştiinţa cetăţenilor municipiului Sighişoara că deşeurile vegetale de la populaţia care locuieşte la case particulare, se vor colecta în europubelele
de 240 l.
             Societatea de salubritate va pune la dispoziţia fiecărei familii de la case particulare câte o pubelă de 240 l în baza actului adiţional la contractul de prestări servicii de salubritate. Utilizatorul va ridica pubela de la sediul S.C Schuster Ecosal S.R.L, str. Viilor, nr.82 B.
              Programul de lucru este de luni până vineri între orele 7-15.
             Golirea pubelelor se va face o dată pe lună, vineri pe fiecare zonă, respectiv în prima vineri – zona I, a doua vineri – zona II, a treia vineri - zona III, a patra vineri - zona IV.
             Tariful pentru golirea unei pubele de 240 l este de 4,5 lei/buc/lună plus TVA, respectiv 5,6 lei/pubelă/lună.

ANUNŢ

              În atenţia cetăţenilor sighişoreni care au încheiat contract cu operatorul de salubritate Schuster Ecosal S.R.L, pentru deşeurile vegetale, începând din luna iunie 2016 colectarea deşeurilor vegetale din pubela de 240 l se va face în zilele de vineri, respectiv în prima vineri – zona I, a doua vineri – zona II, a treia vineri - zona III, a patra vineri - zona IV.
 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud