Ședință a Consiliului Local Sighișoara cu respectarea prevederilor de prevenire COVID-19

Ședință a Consiliului Local Sighișoara cu respectarea prevederilor de prevenire COVID-19

 

Cu respectarea normelor de igienă și distanță socială, prevăzute în măsurile stabilite de Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sighișoara, pentru prevenirea răspândirii COVID-19,   Consiliul Local Sighişoara s-a întrunit astăzi, joi, 26 martie, de la ora 14.00, în Sala Festivă a Primăriei municipiului Sighișoara în şedinţă ordinară.

Ședința s-a desfășurat doar în prezența consilierilor locali, primarului municipiului, secretarului general, a aparatului tehnic care asigură secretariatul tehnic al ședințelor și a conducătorilor direcțiilor/serviciilor/birourilor a căror participare a fost necesară pentru furnizarea informațiilor proiectelor care fac obiectul ordinii de zi a ședințelor Consiliului local, conform deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență,

În deschiderea ședinței s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului coleg,  consilierul Ciotloș Ioan, care a trecut în veșnicie la data de 21 martie 2020.

”În perioada următoare, în funcție de evoluția situației epidemiologice și de deciziile luate la nivel guvernamental, vom convoca în ședință Consiliul Local Sighișoara pentru a lua unele măsuri economice și sociale pentru protecția populației și a mediului de afaceri local. Următoarele ședințe se vor desfășura online, cu mijloace electronice, prin utilizarea unei aplicații informatice” Ovidiu Mălăncrăvean, primarul Municipiului Sighișoara.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud