Gânduri la început de an...

">">" height="273" align="left" width="201" title="" alt="" src="/images/stories/primarMAI.jpg" />

text-align: justify text-indent: 35.4pt">Am intrat în noul an cu încredere în viitorul bun al Sighișoarei. Doresc să-mi exprim speranța că, cetățenii orașului vor fi alături de mine în îndeplinirea proiectelor pe care ni le-am propus atât pe termen scurt și pe termen lung.   Dintre acestea desigur, cele mai importante sunt cele legate de construcția locuințelor sociale pentru persoanele nevoiașe, de construcția complexului comercial Kaufland,  de revitalizarea turismului, sprijinirea activității întreprinderilor mici și mijlocii, atragerea și încurajarea investițiilor etc. Așteptăm cu interes propunerile cetățenilor atât privind aceste proiecte cât și altele pe care le consideră importante pentru comunitate.

text-align: justify text-indent: 35.4pt">Am văzut, și în anul care a trecut, că sighișorenii sunt conștienți de faptul că doar dorința de mai bine nu este de ajuns pentru a forma o comunitate locală unită. Locuitorii acestui oraș au dovedit că, atunci când speranța merge mână în mână cu munca și solidaritatea, rezultatele nu se lasă așteptate, iar lucrurile bune încep să prindă contur.

" class="MsoNormal">            Ne aflăm la începutul unui mileniu pe care ni-l dorim a fi mai bun și mai liniștit pentru neamul românesc, greu încercat în lunga și zbuciumata-i existență. Sighișoara se află ea însăși la o răscruce de drum iar tânăra generație este cea care va moșteni ceea ce noi ne străduim să realizăm azi.

text-align: justify text-indent: 35.4pt">Personal îmi doresc un lucru, care poate părea simplu, pe care să-l realizez în anul 2009. Acest lucru este de a schimba atitudinea sighișorenilor față de orașul lor. Mulți sighișoreni au o atitudine pozitivă față de Sighișoara și cred în dezvoltarea ei, dar aș dori să schimb atitudinea și a celor, care dintr-un motiv sau altul nu se implică în viața comunității și privesc lucrurile cu negativism. Mi-aș dori ca toți sighișorenii să își accepte orașul și să facă chiar ei un pas pentru a schimba ceva, pentru că unitatea dă putere unei comunități locale.

text-indent: 35.4pt" class="MsoNormal">Sper ca în anul 2009 societatea românească să își regăsească modalitățile de a se așeza pe făgașul normal. Toți trebuie să sperăm că ne vom regăsi echilibrul, pentru fiecare din noi și pentru țară, că ne vom regăsi pe noi înșine și vom avea un an mai bun.

text-align: justify text-indent: 35.4pt">Doresc tuturor sighișorenilor un an bun, cu sănătate și bucurii alături de familia lor. La mulți ani!

text-align: justify text-indent: 35.4pt">  

text-align: justify" class="MsoBodyText">Primar,
Ioan-Dorin DĂNEȘAN

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud