Reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse în România în vizită la Sighișoara

 Reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse în România în vizită la Sighișoara

 
În data de 10 noiembrie 2016, o delegație a Ambasadei Federației Ruse în România formată din secretarul Korshunov Dmitry și șeful Secției consulare, Lanchikov Andrey a fost prezentă la Sighișoara.
Aceștia au fost primiți de executiv la sediul Municipiului Sighișoara, iar în cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de mutarea și restaurarea Monumentului Skariatin.
Executivul a arătat faptul că studiul de fezabilitate pentru mutarea/strămutarea monumentului a fost însușit de către Consiliul Local Sighișoara urmând să fie elaborat proiectul tehnic pentru restaurarea acestuia  și să fie întocmită documentația în vederea obținerii avizelor necesare.
Reprezentanții Ambasadei Federației Ruse în România și-au exprimat disponibilitatea de a contribui financiar la mutarea și restaurarea Monumentului Skariatin, arătând că și Ambasada Austriei în România este interesată de acest lucru.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud