COMUNICAT privind evaluarea activității managerului Spitalului Municipal Sighișoara

 

COMUNICAT
privind evaluarea activității managerului Spitalului Municipal Sighișoara
 
 
Urmare a aspectelor sesizate în ședința ordinară a Consiliului Local Sighișoara din data de 28.07.2016 cu privire la situația Spitalului Municipal Sighișoara și a petiției înregistrată la Municipiul Sighișoara sub nr. 18.349/22.07.2016, formulată de un grup de cetățeni pe aceeași temă, am dispus constituirea Comisiei de evaluare a managerului Spitalului Municipal Sighișoara care să evalueze îndeplinirea indicatorilor de performanță ai managementului spitalului public stabiliți în Contractul de management nr. 11742/04.05.2016.
Comisia de evaluare a managerului Spitalului Municipal Sighișoara, având în componență reprezentanți ai Municipiului Sighișoara și ai Direcției de Sănătate Publică Mureș, a început activitatea de evaluare a managerului Spitalului Municipal Sighișoara, doamna dr. Mașca Aurelia, la data de 31.08.2016, cu respectarea prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății Publice nr. 112/2007.
Urmare a evaluării activității managerului Spitalului Municipal Sighișoara, membrii Comisiei de evaluare a managerului Spitalului Municipal Sighișoara au elaborat Raportul nr. 22.717/VI/3/7/20.09.2016 pe care îl aducem la cunoștință publică.
Vă asigur de faptul că voi întreprinde toate demersurile legale pe care Instituția Primarului le are la îndemână pentru ca situația Spitalului Municipal Sighișoara să se soluționeze în cel mai scurt timp posibil pentru că sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat, este cea mai prețioasă comoară dar și cea mai ușor de pierdut.
 
 
    PRIMAR,
Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean
 
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud