SCRISOARA CĂTRE CETĂȚENI

 

Stimați cetățeni ai  Municipiului Sighișoara
 
 
În această perioadă, alături de executivul Primăriei Sighișoara și de specialiști din cadrul instituției, am identificat o parte din problemele prioritare ale municipiului a căror rezolvare să-și găsească soluția, una dintre ele fiind curățenia Municipiului Sighișoara.
Fiindcă ați înțeles că schimbarea în bine se bazează pe o colaborare sănătoasă între cetățean și primarie, pot să afirm că, problemele nu mai reprezintă obstacole greu de depășit ci doar o chestiune de timp care își așteaptă soluționarea.
Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a identifica problemele din cartierul unde locuiți.
Împreună cu dumneavoastră sighișoreni, găsim cele mai bune soluții, depășim problemele și  încercăm să satisfacem nevoile și aspirațiile locuitorilor municipiului.
Vă felicit și îmi exprim gratitudinea fața de dumneavoastră pentru implicarea directă în soluționarea problemelor edilitar-gospodărești în special locuitorilor de pe str. Ecaterina Varga și asociației de locatari de pe str. Aleea Garoafelor.
O comunitate se definește prin respect și unitate așadar, trebuie să rămânem consecvenți și atenți la nevoile colective, sub semnul fraternitatii.
 
                                             Primarul Municipiului Sighișoara
                                                Ovidiu Dumitru MĂLĂNCRĂVEAN
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud