Selectarea evaluatorului

">Selectarea evaluatorului
Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii, numită prin Dispoziţia Primarului nr. 365/26.02.2009, din cadrul Municipiului Sighişoara, cu sediul fiscal în Sighişoara, str. Muzeului, nr. 7, jud. Mureş, organizează în data de 04.03.2010  ora 10.00 licitaţie publică având ca obiect selectarea evaluatorului care va întocmit Rapoartele de evaluare ale spaţiilor comerciale sau de prestări servicii care se vor vinde în baza Legii nr. 550/2002 privind vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii aflate în administrarea  consiliilor judeţene sau a consiliilor locale, precum şi a celor aflate în patrimoniul regiilor autonome de interes local, cu modificările ulterioare.


La licitaţie pot participa persoane fizice sau juridice autorizate conform legislaţiei în vigoare, membre ale Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România.
Documentaţia necesară participării la licitaţie - Caietul de sarcini - se achiziţionează de la sediul Municipiului Sighişoara din str.  Muzeului, nr. 7, secretariatul Comisiei pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii, etaj I, camera 30.
Înscrierile la licitaţie se pot face până la data de 03.03.2010 ora 15.00, etaj 1, camera 30.
În caz de neadjudecare licitaţia se repetă în fiecare zi de joi a săptămânii până la  adjudecare.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Municipiului Sighişoara, etaj 1, camera 30, tel. 0265/771280 int.119.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud