Restaurare - finala

">         În urma televotingului de săptămâna trecută, Sighişoara a câştigat etapa a șaptea a competiţiei din cadrul proiectului realizat de Televiziunea  Română  în colaborare cu Ministerul Culturii şi Cultelor  destinat strângerii de fonduri pentru restaurarea monumentelor istorice aflate în stare avansată de degradare.
         Astfel, Sighișoara va fi prezentă în finala concursului care se va desfășura în data de 1 Decembrie, alături de câștigătoarele celorlalte 9 etape.       
         Municipalitatea mulțumește tuturor iubitorilor Sighișoarei, din țară și străinătate care, în număr de peste 2000, au votat răspunzând apelurilor lansate prin campania facuta in mass media.
 
         Sperăm ca și la 1 Decembrie să ne bucurăm de aceeași disponibilitate și mobilizare astfel încât povestea să se repete și Sighișoara să câștige toate fondurile adunate pe parcursul derulării competiției.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud