Informare privind aplicația cu tema “Salvarea călătorilor dintr-un tren blocat de alunecări de teren în tunel”


Informare privind aplicația cu tema “Salvarea călătorilor dintr-un

tren blocat de alunecări de teren în tunel”

 

Astăzi, 14 ianuarie 2020, primarul municipiului Sighisoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a primit vizita unei delegații franceze compusă din ofițeri din cadrul structurilor de pompieri, protecție civilă și serviciul medical de urgență. Aceștia au fost însoțiți la sediul instituției de reprezentanți ai I. G. S. U., I. S. U. “Horea” Județul Mureș și Detașamentul de Pompieri Sighișoara.

Delegația franceză se află în Sighișoara pentru a pregăti o aplicație având tema “Salvarea călătorilor dintr-un tren blocat de alunecări de teren în tunel”. Acest exercițiu se va desfășura în luna martie a.c. la calea ferată și tunelul dezafectat din zona Șercheș.

Pregătirea teoretică și prezentarea situațiilor tactice se va desfășura la sediul Municipiului Sighișoara, iar aplicația va avea loc la calea ferată și tunelul dezafectat din zona Șercheș, de către formațiile de intervenție.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud