Concert premergător Academiei Sighişoara – Recital cameral VOX CUM CORDES

Concert premergător Academiei Sighişoara – Recital cameral VOX CUM CORDES


            Premergător cursurilor tradiţionale de vară ale Academiei Sighişoara, Asociaţia Cultura Viva din Berna şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca cu sprijinul Municipiului Sighișoara, invită publicul în data de 9 martie 2015, începând cu ora 18.00 la un concert de muzică cultă susţinut în Sighişoara de către soprana Mihaela Maxim, pianistul Horea Haplea şi Cvartetul de coarde Arcadia: Ana Torok-vioară I, Răsvan Dumitru-vioară II, Traian Boală-violă şi Zsolt Torok-violoncel.
 Municipiul Sighişoara pune la dispoziţie Sala festivă a Primăriei pentru ca publicul meloman să se poată bucura de acest eveniment.  

           „Din perspectiva preocupării pentru o viaţă culturală în Sighişoara, răspundem favorabil unor astfel de propuneri.” viceprimar  Dan Eugen Bândea
            Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca este una dintre cele mai active instituţii de învăţământ superior muzical din România.
               Academia sprijină cercetarea ştiinţifică în domeniile creaţiei, interpretării şi muzicologiei, fiind prima instituţie din România în care s-au organizat studii doctorale în domeniul muzical.
Academia de Muzică "Gheorghe Dima" este parte activă a vieţii culturale româneşti, organizând sau participând la organizarea unor evenimente culturale de prestigiu pe plan naţional şi internaţional.

Serviciul Relații Publice

 

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud