ANUNȚ - colectare selectivă a deșeurilor în municipiul Sighișoara

ANUNȚ - colectare selectivă a deșeurilor în municipiul Sighișoara

 

Municipiul Sighișoara informează cetățenii că, operatorul de salubritate S.C. Schuster Ecosal S.R.L., a amenajat un număr de 32 de puncte zonale pentru gospodării individuale, în vederea colectării selective a deșeurilor, formate din 2 containere de 1,1 mc. astfel :

- container albastru pentru deșeurile de hârtie/carton ;

- container metalic, cu capac verde pentru deșeurile din sticlă.

Rugăm cetățenii să depoziteze deșeurile selectiv în aceste locații, și conform inscripționărilor cu denumirea deșeurilor de pe containere, întrucât conform legislației în vigoare, au obligația de a respecta semnificația acestora.

La gospodăriile individuale, S.C. Schuster Ecosal S.R.L. continuă campania de distribuire a pubelelor galbene cu capacitatea de 240 l pentru colectarea selectivă a deșeurilor din plastic și metal.

Reamintim faptul că, fiecare gospodărie individuală are obligația de a mai deține, în afară de pubela galbenă pentru deșeuri selective, pubele negre cu capacitatea de 120 l pentru deșeuri menajere și pubele galbene cu capacitatea de 240 l pentru deșeuri vegetale, conform contractului individual cu firma de salubritate.

În cazul întâmpinării unor probleme legate de punerea în aplicare a celor menționate mai sus, pot fi solicitate lămuriri de la operatorul de salubritate, S.C. Schuster Ecosal S.R.L, la numerele de telefon 0265774589/ 0726746492 sau la Municipiul Sighișoara la numerele de telefon 0265771280 (int. 187 sau 111)/ 0725355500.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud