ORA PĂMÂNTULUI 2018

ORA PĂMÂNTULUI 2018

#connect2Earth - este timpul să ne împăcăm cu natura

 

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour ( Ora Pământului).

De Ora Pământului, pe 24 martie, WWF România provoacă toți oamenii să se reconecteze cu natura (#connect2Earth - este timpul să ne împăcăm cu natura) pentru a proteja legătura strânsă pe care o avem cu aceasta.

Aceasta este prima ediție Earth Hour în care WWF își unește forțele cu Cercetașii României, evenimentul pune accent și mai mare pe implicarea activă a tinerilor în construirea unui viitor în armonie cu natura.

Municipiul Sighişoara organizează, cu contribuţia unităţilor de învăţământ, în perioada 23-24 martie a.c., mai multe activități menite să marcheze Ora Pământului care se vor desfășura după următorul program:

Vineri, 23 martie 2018, între orele 10.00 și 13.00, elevii vor desfășura activități de ecologizare în zona școlilor, iar salariații Municipiului Sighișoara vor ecologiza zonele în care sunt depozitate deșeuri, acțiune la care sunt invitați să participe și cetățenii.

Sâmbătă, 24 martie 2018:

Turnul Fierarilor

Ora 19.00 Expoziție pictură pe sticlă și foto - Clubul Copiilor Sighișoara

Piața Cetății

Ora 19.30 – Recital susținut de Fanfara Sighișoara 

Ora 20.00 - Clubul Copiilor Sighișoara – Piesa de teatru ”Revolta poveștilor”.

Ora 20.30 – Recital susținut de elevii școlilor sighișorene și din împrejurimi

Sighișoara este unul dintre multele orașe din România care au anunțat deja participarea la evenimentul global Ora Pământului (Earth Hour), prin stingerea simbolică a luminilor și evenimente dedicate. Indivizi și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara vor stinge lumina timp de o oră, sâmbătă, 24 martie, la ora locală 20:30.

Vă invităm să marcăm împreună Ora Pământului!