Concurs de artă fotografică " Fii pregătit!"

Concurs de artă fotografică " Fii pregătit!"

Asociația Ghidelor și Ghizilor din România, în parteneriat cu Municipiul Sighișoara, Instituția Prefectului Municipiului București, Casa Corpului Didactic București și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov organizează un Concurs de artă fotografică cu tema “Fii pregătit!” în scopul încurajării persoanelor pasionate de arta fotografică de a imortaliza momente unice din activitățile organizate cu copiii și tinerii care au legătură cu cultura, arta și creația, precum și orice alte activități care implică participarea unui grup de tineri și au impact asupra comunității din care fac parte.

Obiectivele concursului sunt promovarea valorilor Ghidismului și Cercetășiei, prin intermediul artei fotografice și stimularea voluntariatului în rândul tinerilor; realizarea unui schimb de experiență între cadrele didactice implicate, stimularea comunicării și asigurarea diseminării eficiente a exemplelor de bună practică.

Calendarul desfășurării concursului:

Ø  Invitația la concurs se va trimite în săptămâna  17-23 octombrie 2016

Ø  Înscrierea participanților se va face 24 octombrie – 20 noiembrie 2016, doar pe e-mail, la adresa international.romania@yahoo.com

Ø  Jurizarea se va face în perioada 20 noiembrie – 2 decembrie 2016

Ø  Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 5 decembrie 2016 – Ziua Internațională a Voluntariatului.

Taxa de participare este de 15 lei/persoană și se achită prin mandat poștal: AGGR, O.P. 15, C.P. 60, sector 1, București. Pe mandatul poștal se va specifica „Negutescu Gabriela Medeea – Asociația Ghidelor și Ghizilor din România” iar pe verso se va nota taxă participare concurs foto, cu mențiunea numelui persoanei pentru care se plătește.

Premiile concursului:

Premiul I: Echipament de tabăra

Premiul II: Echipament de tabără

Premiul III: Materiale promoționale AGGR

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud