Cișmea de apă potabilă pe strada Dumbravei nr. 2

Cișmea de apă potabilă pe strada Dumbravei nr. 2

Primăria municipiului Sighișoara, prin intermediul operatorului SC ATT SA a montat o cișmea de apă potabilă pe str. Dumbravei nr. 2, ca măsură de respectare a normelor de igienă și sănătate publică, rezolvând temporar problema lipsei apei în cazul locatarilor din acest bloc.
Blocul de locuințe de pe strada Dumbravei nr. 2 din Sighișoara urmează a fi reabilitat și modernizat în cadrul unui proiect cu fonduri europene MAINSTREAM SIGHIȘOARA – investiție europeană pentru incluziunea socială.
Aproximativ 200 de persoane care locuiesc în cele 75 de locuințe de pe strada Dumbravei nr. 2 vor fi beneficiare ale lucrărilor de reabilitare și modernizare a acestui bloc. Vor fi realizate lucrări de anvelopare, va fi schimbată tâmplăria pvc, ușile de interior, se vor realiza amenajări interioare, vor fi zugrăvite interioarele, va fi montată o centrală de bloc și vor fi branșate apartamentele.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud