A N U N Ţ

A N U N Ţ  

                   În conformitate cu prevederile Legii nr. 283/28.12.2010, republicată, coroborate cu adresa nr. 142/12.09.2012 a Direcţiei pentru Agricultură Mureş şi adresa nr. 201/19.09.2012 a Comitetului Judeţean de Iniţiativă Mureş, facem cunoscut prin prezentul că alegerile pentru constituirea Colegiului Judeţean al Camerei Agricole Mureş vor avea loc în data de 21 octombrie 2012, între orele 08,00 – 18,00, la sediul Primăriei Municipiului Sighişoara în „Sala Mică”.
                   Facem cunoscute următoarele prevederi ale Capitolului III, al legii susmenţionate, referitoare la sistemul electiv, după cum sunt prevăzute la Articolul 9:
-         dreptul de vot este conferit în mod egal oricărui cetăţean român ori cetăţean străin al unui stat membru al Uniunii Europene care este rezident în România, desfăşoară activităţi cu profil agricol sau asimilat, este agricultor, silvicultor, piscicultor ori crescător de animale şi se regăseşte în baza de date a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, a ocoalelor silvice private sau ale Agenţiei naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.
-         În cazul în care alegătorul este un reprezentant al unei structuri economice, va prezenta o împuternicire eliberată de acesta.
-         Dreptul de vot se exercită numai în baza actului de identitate valabil.
-         Dreptul de vot se exercită numai în localitatea arondată secţiei de votare în care alegătorul îşi desfăşoară activitatea specifică.
 
Alăturat afişăm lista alegătorilor cu drept de vot pentru alegerea Colegiului Judeţean al Camerei Agricole Mureş, care va avea loc în data de 21 octombrie 2012, între orele 08,00 – 18,00, în „Sala Mică” a Primăriei Municipiului Sighişoara.
 
                                                          Primarul Municipiului Sighişoara
                                                                    Ioan Dorin Dăneşan
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud