“Implică-te pentru ea. Află că e bine”

“Implică-te pentru ea. Află că e bine”

Municipiul Sighişoara, în parteneriat cu Asociaţia Sport pentru Viaţă, organizează, în data de 13 iulie 2014, în Piaţa Cetăţii, evenimentul social „Implică-te pentru ea. Află că e bine”.
Evenimentul face parte din Campania socială de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân. Iniţiată în anul 2002, de o cunoscută companie de produse cosmetice, campania a reuşit până în prezent să educe, să informeze şi să conştientizeze peste 80% dintre femeile care trăiesc în România, în legătură cu  diagnosticarea precoce a cancerului la sân şi gravitatea bolii.
În cadrul acestui eveniment vor avea loc activităţi de informare, vânzare de produse cu fundiţă roz, fondurile fiind donate în totalitate cercetării pentru tratatementul cancerului de sân. De asemenea, vor avea loc activităţi sportive şi artistice.
Finalul evenimentului va fi marcat de un concert extraordinar al trupei VUNK, susţinut în Piaţa Cetăţii, cu începere de la ora 20.00.
 
 
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora Aldea
 
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud