Investiții la Spitalul Municipal și Maternitatea Sighișoara

Investiții la Spitalul Municipal și Maternitatea Sighișoara

Ocrotirea sănătății populației este o prioritate și poate fi asigurată doar printr-un act medical sigur realizat în condiții de calitate și cu aparatură modernă. În acest sens Consiliul Local Sighișoara a aprobat în ședința extraordinară din luna februarie, alocarea sumei de 1,739,000 lei necesară pentru realizarea de investiții în aparatură medicală și lucrări de modernizare/reparații la Spitalul Municipal și Maternitatea Sighișoara.

Aparatura medicală inclusă în proiectul de investiții cuprinde o masă ginecologică pentru nașteri, un ecograf portabil, un monitor funcții vitale, o pompa de perfuzie și un electrocauter.

Printre lucrările de modernizare și reparații la Spitalul Municipal și Maternitatea Sighișoara sunt prevăzute achiziționarea unei centrale termice automatizate, reabilitarea platformelor ridicătoare din Secția Chirurgie și Secția Medicală, reparații capitale la fațada Secției Chirurgie.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud