“Festivalul Fanfarelor Sighişoara – un succes” Primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan

 

“Festivalul Fanfarelor Sighişoara – un succes”
Primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan 
  Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Fanfarelor Sighişoara a avut loc sâmbătă,  6 septembrie 2014.
Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi creează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
Ediţia a XI-a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara completează calendarul cultural sighişorean al acestui an, constituindu-se într-un punct de atracţie pentru turişti, luna septembrie fiind o lună de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turişti dornici să guste din farmecul locurilor.
“Formaţiile prezente la Festivalul Fanfarelor au reuşit să creeze o atmosferă deosebită. Muzica de promenadă a antrenat publicul prezent în Cetate, în egală măsură sighişoreni şi turişti. Concluzionând, ediţia a XI-a a Festivalului Fanfarelor a fost un succes. Ne gândim încă de pe acum la ediţia de anul viitor, cu dorinţa de a oferi spectatorilor un concert extraordinar.” – primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan
La ediţia din acest an a Festivalului Fanfarelor au participat: Fanfara Consiliului Judeţean Prahova, Fanfara Municipiului Reghin, Fanfara Promenada Câmpia Turzii şi formaţia gazdă, Fanfara Sighişoara.
Festivalul Fanfarelor Sighişoara s-a desfăşurat după următorul program:
16.00 – parada fanfarelor pe traseul Aristocrat – Parcul Central
16.30 – minirecital fanfare în Parcul Central
17.00 – concertele fanfarelor în Piaţa Cetăţii
 
  Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora Aldea
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud