Sighişoreanul Temesvari Iosif a fost felicitat la împlinirea vârstei de 100 de ani

Sighişoreanul Temesvari Iosif  a fost felicitat la împlinirea vârstei de 100 de ani

              Ziua de 19 martie este o zi specială  pentru sighisoreanul Temesvari Iosif, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. 
             În semn de respect şi preţuire pentru puterea cu care domnul Temesvari a trecut de-a lungul unui secol prin greutăţile vieţii, Viceprimarul Municipiului Sighişoara, Dan Eugen BÂNDEA, l-a vizitat şi l-a felicitate,  urându-i sănătate şi LA MULTI ANI!
Vădit emoționat, sărbătoritul a mulţumit pentru atenţia de care s-a bucurat şi a primit din partea domnului Viceprimar o diplomă aniversară, un tort şi o sticlă de şampanie.
             Temesvari Iosif se uită cu seninătate la anii pe care i-a lăsat în urmă şi consideră că nu există nici un secret cu privire la frumoasa  vârstă pe care tocmai a împlinit-o, în opinia sa important fiind „să preţuieşti viaţa şi să nu-ţi baţi joc de ea, să trăieşti cumpătat, să nu faci abateri şi să reuşeşti prin propriile puteri".

„Este o bucurie  pentru noi şi i-am făcut o bucurie și sărbătoritului. Vorbim despre un moment deosebit, când un membru al comunităţii sărbătoreşte o venerabilă vârstă şi am dorit să-l felicit personal. Ne-am bucura să avem cât mai mulţi astfel de sărbătoriţi. Este important să nu-i uităm pe cei care, ajungând la vârste foarte înaintate, pot reprezenta pentru noi modele de viaţă cumpătată şi ordonată.  Contează mai puţin premiile şi cadourile, mai importantă este prezenţa noastră lângă ei, atenţia şi sprijinul pe care li-l acordăm, atât în momente dificile, cât şi în momente de bucurie”, a spus Viceprimarul  Dan Eugen BÂNDEA.

Serviciul Relaţii Publice

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud