Retragere cu torţe în Sighişoara

 

 

 

”Este al doilea an în care marcăm Ziua Armatei printr-un spectacol de muzică și lumină”
Ioan Dorin DĂNEȘAN, Primarul municipiului Sighișoara
Retragere cu torţe în Sighişoara
Joi, 23 octombrie 2014, cu începere de la ora 19,00, centrul Sighișoarei va fi luminat de torțele purtate de către reprezentanții Batalionului 72 Apărare CBRN "NEGRU VODĂ" Sighișoara.
Militarii, acompaniați de fanfara militară de la Miercurea Ciuc, vor mărşălui cu torţe din Cetatea Medievală până în centrul orașului, pe următorul traseu: Scara Acoperită, Primăria municipiului Sighișoara, Turnul cu Ceas, Piața Hermann Oberth și strada 1 Decembrie.
”Marcăm astfel Ziua Armatei Române, printr-un spectacol de muzică și lumină. Ca și la ediția precedentă, și anul acesta am acordat tot sprijinul nostru Batalionului 72 Apărare CBRN ”NEGRU VODĂ” Sighișoara. Dorim să ne aducem contribuția la organizarea manifestărilor prilejuite de Ziua Armatei Române, dar ne bucură totodată și implicarea sighișorenilor în acest eveniment. Este un spectacol de care concitadinii noștri s-au bucurat și anul trecut, iată de ce am susținut organizarea sa, chiar dacă acesta are loc cu două zile mai devreme”, Ioan Dorin DĂNEȘAN, primarul municipiului Sighișoara   
Pentru aniversarea Zilei Armatei, Batalionul 72 Apărare CBRN Negru Vodă” Sighişoara va organiza sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11.00, în Cimitirul Eroilor de pe Chip, un ceremonial militar şi religios, urmat de o ceremonie de depuneri de coroane și un scurt program artistic, susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Miron Neagu, coordonați de învățătoarea Floarea Alamă.
 
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighișoara,
Alina Aurora ALDEA

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud