Tineri diplomaţi străini în vizită la Sighişoara

Tineri diplomaţi străini în vizită la Sighişoara

 

În data de 20 iulie 2018, Primarul Municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a primit vizita unui grup de diplomați străini ai țărilor acreditate în România precum și diplomați români, participanți la cea de-a XXV-a ediție a „Cursurilor Internaționale Nicolae Titulescu pentru tinerii diplomați”, organizată de Ministerul Afacerilor Externe.

Ediția din acest an a cursurilor are un caracter special pentru Ministerul Afacerilor Externe, desfășurându-se într-un an cu numeroase date ale unor evenimente importante pentru întreaga societate românească şi nu în ultim rând sărbătorirea Centenarului.

Municipiul Sighișoara a fost una din zonele de interes istoric și cultural propuse pentru vizite de informare și documentare, având ca scop promovarea unei imagini adecvate a României prin cunoașterea tradițiilor culturale de către diplomații străini și atragerea Corpului Diplomatic la acțiuni de promovare a relațiilor cu statele pe care le reprezintă.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud