Stimaţi cetăţeni,

 

Speranţa pentru Romania organizeaza pentru al treilea an consecutiv o acţiune speciala pentru copii strazii, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului. Avem din nou in atentia noastra 120 de copii ai strazii, in mod special din Bucuresti. Asa cum am obisnuit dorim sa le oferim o masa calda, gatita, acolo unde sunt ei, in canalele capitalei.

Va invitam si pe dvs sa faceti parte din aceasta actiune caritabila ca voluntari sau sustinand aceasta actiune cu fonduri. Proiectul se va desfasura in data de 1 Iunie. Masa se va pregati si va fi distribuita de voluntarii nostrii din zona Bucurestiului. Pentru ca aceasta actiune sa se poata desfasura, avem nevoie de sprijinul dvs financiar. O masa calda + 1 pachet pentru 1 un copil va costa 15 lei. Costurile totale ale acestei actiuni se va ridica la suma de 2 000 lei sau 500 de euro. Cei care doriti sa ne sprijiniti financiar in aceasta actiune, o puteti face atat cu alimente cat si cu fonduri. Pentru donatii in alimente, va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru aceasta actiune, urmati pasii de mai jos:

1. Pentru donatii online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Pentru donatii prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Donatii in conturile bancare, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Speranta pentru Romania, de mai jos:

 

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Dupa efectuarea oricarei donatii, va rugam sa ne comunicati prin email, telefon, sau sa specificati la banca ,,pentru copii strazii”.

Dupa realizarea acestei actiuni vom posta pe site-ul nostru un raport video de la aceasta actiune.

Va multumim!

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

 

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud