FESTIVALUL SIGHIŞOARA MEDIEVALĂ

FESTIVALUL SIGHIŞOARA MEDIEVALĂ

 
ASOCIAŢIA TURISTICĂ SIGHIŞOARA, în parteneriat cu MUNICIPIUL SIGHIŞOARA, organizează, în perioada 25 – 27 iulie 2014, FESTIVALUL SIGHIŞOARA MEDIEVALĂ, ediţia a XXII-a. 
Tema acestei ediţii este axată pe împlinirea a 700 de ani de la moartea lui Jacques de Molay, simbolizând 700 de ani de cavalerism, în care artiştii secolului XXI îşi vor aduce omagiul celui care a purtat flacăra cavalerismului.
Invitaţi din România, Ungaria şi Croaţia vor evolua în cadrul programului, creionând sărbătoarea celui mai vechi festival de artă medievală din România. Lângă trubaduri de odinioară, ca noutate pentru ediţia din acest an, avem invitaţi menestreli ai secolului XXI, iar vedeta festivalului este spectacolul Jacques de Molay.
Vă adresăm invitaţia de a vă înscrie în lista acreditărilor pentru parteneriate media.
Date de contact:
Asociaţia Turistică Sighişoara: Ioan Lazăr
Telefon 0744-528551
Primăria Municipiului Sighişoara
Telefon: 0724-613954
Director artistic: Liviu Pancu
Telefon: 0742-121872
 
Pentru mai multe detalii despre Festivalul Sighişoara Medievală 2014 accesaţi link-ul: http://www.sighisoara.org.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID/00007562?OpenDocument
Biroul de presă
SIGHIŞOARA MEDIEVALĂ ediţia a XXII-a
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud