Curățena de primăvară

">Ca în fiecare an, Municipiul Sighișoara vine în sprijinul cetățenilor care își curăță grădinile și curțile sau își amenajează spațiile verzi aferente locuinței, prin punerea la dispoziție  a mijloacelor pentru transportul deșeurilor vegetale  rezultate din această activitate.

text-indent: 35.4pt">Ridicarea acestor deșeuri vegetale  (crengi, frunze, lăstari etc)  se va face în fie care zi de sâmbătă a lunii aprilie, în tot orașul. Pentru eficientizarea transportului, rugăm ca aceste resturi să fie mărunțite, astfel încăt să ocupe cel mai mic volum posibil.

text-indent: 35.4pt">">Reamintim faptul că scoaterea resturilor vegetale se va face cu cel mult cu o zi înainte de ridicarea acestora, pentru a preîntâmpina împrăștierea lor pe domeniul public.

font-family: &quotTimes New Roman&quot">"> Mulţumim sighişorenilor pentru implicarea constantă în eforturile noastre pentru a avea un oraş curat.">         font-family: &quotTimes New Roman&quot">">                             

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud