Anunţ impozite şi taxe

            Municipiul Sighişoara reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că termenul de plată pentru impozitele şi taxele locale (clădiri, teren, auto, firmă şi taxa de circulaţie) datorate pentru anul 2014, semestrul I, este 31.03.2014.

            Persoanele fizice şi juridice care efectuează plata integrală a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport până la data de 31.03.2014 beneficiază de bonificaţie de 10%.
Conform reglementărilor legale în vigoare, plata cu întârziere atrage după sine calcularea de majorări de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
Plata impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014 se poate face atât la casieria din incinta Primăriei, str. Muzeului, nr.7, cât şi la casieria din str. Hermann Oberth, nr.7.
Programul casieriei din str. Hermann Oberth, nr.7, este următorul:
Luni - Miercuri:                        7.30 –15.00
Joi:                                        7.30 –17.00
Vineri:                                    7.30 –12.30
Programul casieriei din incinta Primăriei, str. Muzeului, nr.7, este următorul:
Luni – Joi:                               8.30 -15.00
Vineri:                                     8.30 -12.30
 
 
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora ALDEA
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud