Siguranța copiilor, prioritară!

Siguranța copiilor, prioritară!

Vineri, 26 iunie 2020, în prezența primarului Sighișoara Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean, a reprezentanților Serviciului tehnic din cadrul Primăriei și a conducerii  Școlii Gimnaziale  “Victor Jinga”  a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții sistem de supraveghere video a unității de învățământ.

Școala Gimnazială “Victor Jinga” a fost dotată cu un sistem de supraveghere video pentru siguranța elevilor. Municipiul Sighișoara a finanțat această investiție care a presupus instalarea a 14 camere de supraveghere interioară și exterioară a școlii, dată fiind solicitarea conducerii unității de învățământ. Sistemul de supraveghere acoperă școala și sala de sport, cuprinzând 5 camere exterioare și 9 camere interioare.

Doamna profesor Pintea Carmen, director adjunct Școala Gimnazială “Victor Jinga” a   precizat că investiția a fost realizată pentru îmbunătățirea climatului de siguranță în școală și în zona adiacentă, pentru prevenirea faptelor antisociale și a delicvenței juvenile.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud