MĂSURI SUPLIMENTARE DE PROTECȚIE A SIGHIȘORENILOR

 

MĂSURI SUPLIMENTARE DE PROTECȚIE A SIGHIȘORENILOR

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sighișoara a adoptat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19

 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sighișoara convocat luni 23.03.2020, a analizat situația și a stabilit noi măsuri la nivel local, în vederea prevenirii riscului de răspândire a infecției cu Covid-19.

S-a prelungit termenul de suspendare a activității unităților de învățământ, inclusiv a creșelor, până la data de 21 aprilie 2020.

Pentru evitarea aglomerării în mijloacele de transport public local s-a dublat numărul de autovehicule în orele de vârf (dimineața, amiaza și seara), iar în restul zilei va circula un singur autobuz la interval de o oră pe fiecare rută.

Programul  de lucru cu publicul la S.P.C.L.E.P. Sighișoara se va derula de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 11.00 iar programarea oficierii cununiilor civile se suspendă pe perioadă nedeterminată. Căsătoriile civile programate până la data de 23.03.2020 se vor oficia conform programărilor.

Pentru evitarea aglomerării în Piața Agroalimentară Sighișoara, se permite accesul unui număr de maximum 100 persoane/suprafața pieței. Se suspendă activitatea magazinelor/spațiilor comerciale care desfășoară comerț cu produse nealimentare din perimetrul Pieței Agroalimentare.

Se suspendă activitățile de interes local a persoanelor care beneficiază de ajutor social.

Acțiunile de curățare, spălare și dezinfectare a zonelor aglomerate, se vor efectua de către operatorul de salubritate S.C. SCHUSTER ECOSAL S.R.L cel puțin o dată pe zi.

Precizăm că în Componența acestui Comitet Local pentru Situații de Urgență intră reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sigișoara, ai serviciilor publice, ai Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar-Veterinare, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai societăților de utilități, precum și reprezentanți ai instituțiilor locale care asigură ordinea și liniștea publică

 

 

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud