Concursul Naţional de Proză Scurtă „I.L. Caragiale”

 

Concursul Naţional de Proză Scurtă „I.L. Caragiale”
Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează cea de-a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de Proză Scurtă „I.L. Caragiale” în cadrul Festivalului Naţional „I.L. Caragiale” în perioada mai –iunie 2011.
La acastă ediţie pot participa elevii din instituţiile de învăţământ secundar (liceal) din România – cursuri de zi. Pentru înscrierea în concurs, elevii vor trebui să trimită pe adresa: Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, str. Democraţiei, nr. 60 – 62, sau pe e-mail: gelunionescu@yahoo.com, creaţiile lor sau fragmente din creaţiile lor (maximum cinci pagini) scrise lizibil, însoţite de C.V. Data limită de primire a lucrărilor este 20.05.2010, se va achita o taxă de participare la concurs în valoare de 15 lei, plătibilă în contul: RO95TREZ5215010XXX000184, TREZORERIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI. Chitanţa se va ataşa celorlalte documente necesare înscrierii în concurs. Se vor acorda: Marele Premiu - 1000 lei, Premiul I - 800 lei, Premiul II – 700 lei, Premiul III – 500 lei şi trei menţiuni în valoare de 200 lei. Premianţii vor primi, de asemenea, cărţi şi reviste din partea organizatorilor. Festivitatea de premiere va avea loc în intervalul 1 – 10 iunie a.c. şi laureaţii vor fi înştiinţaţi în timp util cu privirae la detaliile festivităţii de premiere. Prezenţa premianţilor la festivitate este obligatorie. În cazul imposibilităţii de deplasare a acestora, va fi delegat un părinte sau un profesor pentru a ridica premiul. În cazul în care premiantul nu poate fi prezent, acesta este obligat să trimită un delegat. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a publica lucrările premiate în revista ATITUDINI a Casei de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti. Lucrările trimise în concurs nu vor fi returnate.
Pentru cei intersaţi să participae - telefonul coordonatorului de proiect Gelu Nicolae Ionescu: 0725893134.
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud