Festivalul Fanfarelor Sighişoara

Festivalul Fanfarelor Sighişoara

 
Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Fanfarelor Sighişoara este organizată de Municipiul Sighişoaraîn data de 6 septembrie 2014.
Municipiul Sighişoara organizează din anul 2004 o manifestare culturală care reuneşte principalele formaţii de gen sub titulatura Festivalul Fanfarelor Sighişoara.
Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară dar şi crează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
Ediţia a XI-a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara completează calendarul cultural sighişorean al acestui an, constituindu-se într-un punct de atracţie pentru turişti, luna septembrie fiind o lună de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turişti dornici să guste din farmecul locurilor. Muzica de promenadă şi dansul majoretelor din Piaţa Cetăţii vor întregi acest farmec, spre satisfacţia tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud