Ministrul Turismului

text-indent: 35.4pt">În scopul promovării turismului românesc Ministerul Turismului, împreună cu PressTour - FIJET România organizează în perioada 9 -15 mai 2009, un eveniment care se desfășoară anual în una din țările cu organizații ale presei de turism, membre FIJET (Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism), o entitate a presei mondiale aderată la Organizația Mondială a Turismului.

La eveniment vor participa președinții organizațiilor naționale ale presei de turism, ziariști și editori din elita mondială a presei specializate de turism.

Având în vedere că România este membră FIJET, prin aderarea Press Tour la această federație, s-a dorit ca anul acesta evenimentul să aibă loc în țara noastră. Evenimentul constă în Adunarea Consiliului Director FIJET, urmată de un infotrip către cele mai importante destinații turistice ale României, în care o comisie a FIJET va analiza și candidatura României la concursul pentru obținerea trofeului GOLDEN APPLE, echivalent al OSCARULUI în turism.

Astfel, în zilele de 13 - 14 mai 2009, Ministrul Turismului, d-na Elena Udrea  împreună cu ziariștii FIJET se vor afla la Sighișoara, acesta fiind un bun prilej de promovare a destinației turistice Sighișoara.

Delegația jurnalistilor va avea în Sighișoara următorul program:

- primirea ospeților la sediul Primăriei cu participarea reprezentanților Consiliului Local 

- vizitarea Cetății Medievale

- cocteil oferit oaspeților de Primarul municipiului

În urma acestei vizite vor fi publicate articole în cele 20 de țări unde activează cei 32 de ziariști străini, oaspeți ai țării noastre și în mass media românească.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud