Asociaţia Dinkelsbuhl – Sighişoara pentru comunitate

    Asociaţia Dinkelsbuhl – Sighişoara pentru comunitate

            O delegaţie din partea oraşului înfrăţit Dinkelsbuhl/Germania, condusă de domnul Jurgen Walchshofer, a efectuat o vizită la Sighişoara. Cu acest prilej, au fost donate paturi pentru Spitalul Municipal, mese şi scaune pentru grădiniţele sighişorene.
Delegaţia a fost primită de Primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan, prilej cu care au fost purtate discuţii referitoare la derularea relaţiei de prietenie între cele două oraşe. Au fost dezbătute aspecte referitoare la dezvoltarea stagiilor de practică între elevi provenind din cele două comunităţi, precum şi identificarea unor noi oportunităţi de colaborare.
Oaspeţii au fost încântaţi de primirea călduroasă şi de aspectul oraşului nostru. ”De fiecare dată când revin la Sighişoara, oraşul mă surprinde în mod plăcut, văd schimbarea în bine a acestuia şi aştept cu nerăbdare aniversarea a 10 ani de la parafarea relaţiei de înfrăţire între Sighişoara şi Dinkelsbuhl” – a spus JurgenWalchshofer.
            Primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan, şi-a exprimat intenţia de a dezvolta relaţiile dintre cele două oraşe, fiind convins că vom identifica şi alte pârghii de colaborare, cu sprijinul comunităţii şi al organizaţiilor nonguvernamentale locale.
 
 
 
Purtătorul de cuvânt al MunicipiuluiSighişoara,
Alina Aurora Aldea
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud