Kids Sighişoara: succes pe toată linia la Campionatul european de dans de la Kaposvar, Ungaria

Kids Sighişoara: succes pe toată linia la Campionatul european de dans de la Kaposvar, Ungaria

Sighişoa ra este un oraş care şi-a dovedit, în repetate rânduri, apartenenţa la cultura şi civilizaţia europeană iar schimburile culturale sunt un element definitoriu în exprimare acestei trăsături. Distincţiile europene obţinute de-a lungul timpului ca şi recenta clasare pe locul al doilea la Premiul Europei s-au datorat, în mare măsură,  importanţei pe care municipalitatea a acordat-o schimburilor culturale cu localităţi din diverse părţi ale Europei care, nu o dată, a fost precursori ai unor relaţii de înfrăţire şi parteneriat oficiale.
Formaţiile de dans Kids conduse de doamna Nora Ioanovici, Cetăţean de onoare al municipiului nostru ocupă un loc special în valorile sighişorene. Performanţele obţinute în decursul anilor de către acestea, la competiţii naţionale şi internaţionale au încununat mii de ore de muncă şi de sacrificii pentru toţi cei implicaţi.
Beneficiind de sprijinul şi încurajarea comunităţii, grupul Kids a participat în perioada 3-5 iunie a.c. la Campionatul european de dans de la Kaposvar, Ungaria. Şi la această competiţie, copiii îndrumaţi cu profesionalism şi devotament de d-na Nora Ioanovici s-au clasat printre cei mai buni obţinând trei locuri întâi şi un loc doi. Această performanţă a fost un cadou binemeritat de Ziua Copilului pentru aceşti copii talentaţi şi perseverenţi care, pe lângă tehnica desăvârşită în lungile ore de antrenament, au câştigat şi o expresivitate anume care face întotdeauna diferenţa între ei şi competitori, impresionând de fiecare dată juriul.
Municipalitatea este mândră de rezultatele excelente pe care grupul Kids le-a obţinut şi de astă dată şi mulţumeşte copiilor şi doamnei Nora Ioanovici pentru munca lor şi pentru contribuţia la promovarea imaginii Sighişoarei.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud