„Nunta de Aur a sighişorenilor este un prilej de bucurie pentru noi toţi”, Ioan Dorin DĂNEŞAN, primarul municipiului Sighişoara

„Nunta de Aur a sighişorenilor este un prilej de bucurie pentru noi toţi”, Ioan Dorin DĂNEŞAN, primarul municipiului Sighişoara

 Primarul Municipiului Sighişoara, Ioan Dorin DĂNEŞAN, i-a felicitat, cu prilejul zilei internaţionale a persoanelor vârstnice, pe sighişorenii care au împlinit sau vor împlini anul acesta 50 de ani de căsătorie.
„Nunta de Aur a sighişorenilor este un prilej de bucurie pentru noi toţi. Mă bucură nespus de mult că vă pot adresa personal urările mele de sănătate, linişte şi prosperitate. Pentru mine acest eveniment este un prilej de a reitera faptul că, alături de familiile dumneavoastră, constituiţi un exemplu demn de urmat, sunteţi oameni de bază, născuţi şi educaţi într-o lume sănătoasă, cu baze solide, generatoare de caractere puternice. Sunt convins că fiii şi nepoţii dumneavoastră vă sunt aproape şi vă cer sfatul ori de câte ori întâmpină câte o piedică în viaţa de zi cu zi.
De altfel, un vechi proverb românesc spune «Cine nu are bătrâni să-şi cumpere». Eu mi-aş permite să contrazic acest proverb şi să afirm că dumneavoastră sunteţi o valoare care nu poate fi nici cumpărată, nici vândută, ci preţuită.” Ioan Dorin DĂNEŞAN, primarul municipiului Sighişoara.
Unul dintre cuplurile prezente a aniversat 60 de ani căsătorie şi a fost invitat să adreseze câteva cuvinte din partea celor prezenţi la manifestare.
Evenimentul a fost găzduit în Sala Festivă a primăriei şi a reunit 30 de cupluri de aur. La finalul manifestării, participanţii au fost invitaţi să participe la tradiţionala fotografie colectivă, la intrarea principală a primăriei.
 
         
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora Aldea
 
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud