Arhitectul-șef al județului Mureș la Sighișoara

Arhitectul-șef al județului Mureș la Sighișoara  

                  
                 Viceprimarul municipiului, Dan Eugen Bândea a purtat mai multe discuţii cu arhitectul şef al judeţului Mureş pentru găsirea unor soluţii în condiţiile în care nu există interes pentru ocuparea postului de architect şef la Sighişoara şi circuitul documentelor este îngreunat.
                 A fost propusă chiar şi înfiinţarea unei Comisii de urbanism care să faciliteze  activităţile de avizare pentru  amenajarea teritoriului şi urbanismului în Sighişoara.
                 Prezent la Sighişoara, arhitectul-şef al judeţului Mureş a făcut în cadrul unei conferinţe de presă referiri la soluţiile identificate “ Am discutat cu actualul primar  (viceprimar, Dan Eugen Bândea) să formăm o Comisie de urbanism care să susţină punctul de vedere întotdeauna în direcţia în care doctrina de restaurare trebuie pusă în aplicare şi sper ca cei ce vor face parte dintr-o viitoare Comisie de urbanism să fie specialişti de top” Răzvan Şipoş, arhitect şef.

                 Municipiul Sighişoara a organizat două concursuri pentru ocuparea postului de arhitect şef, postul vacant nefiind însă ocupat.

Serviciul Relații Publice

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud