Campanie - Moş Crăciun vine cu daruri de la Poşta Română

Campanie - Moş Crăciun vine cu daruri de la Poşta Română

 

Compania Naţională Poşta Română SA organizează în perioada 14 noiembrie - 16 decembrie 2011, campania "Moş Crăciun vine cu daruri de la Poşta Română" în cadrul oficiilor poştale urbane din ţară. Cei care doresc să se alăture campaniei C.N. Poşta Română au posibilitatea de a dona jucării şi jocuri educative copiilor care beneficiază de mijloace materiale reduse.

Scopul campaniei este de aveni în sprijinul copiilor sărmani şi de a le aduce zâmbetul pe buze. Prin acest demers C.N. Poşta Română ăşi propune sensibilizarea şi solidarizarea cetăţenilor pentru realizarea de donaţii pentru copii orfani sau cei care provin din familii dezavantajate.

Pentru desfăşurarea campaniei, în holul pentru public din incinta Oficiului Poştal Sighişoara 1 a fost amplasat un recipient pentru a putea fi donate jucării şi jocuri educative.

Sunteţi aşteptaţi zilnic de luni până vineri, între orele 07.30 - 19.30 în strada Octavian Goga nr. 12 pentru ajutorarea acelor copii orfani, pentru a le aduce zâmbetul pe buze împreună cu dumneavoastră.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud