2 – 5 iunie 2011 - Campania de conştientizare „Sighişoreni pentru o cetate mai curată”

2 – 5 iunie 2011 - Campania de conştientizare „Sighişoreni pentru o cetate mai curată”

Municipiul Sighişoara în colaborare cu unităţile de învăţământ şi organizaţiile non-guvernamentale organizează în perioada 2 – 5 iunie 2011 o acţiune de curăţenie a zonei Cetăţii Sighişoara, având titulatura „Sighişoreni pentru o cetate mai curată”.

Având în vedere că anul 2011 este Anul European al Voluntariatului, din dorinţa de a da un nou impuls de dezvoltare acestei mişcări, care pune în practică valorile europene de solidaritate, toleranţă şi cetăţenie activă şi de a recunoaşte activitatea celor 100 de milioane de europeni care se implică în activităţi de voluntariat, toţi cei care vor să se implice activ în desfăşurarea acestei acţiuni, sunt aşteptaţi în data de 2 iunie 2011, ora 8.30 la sediul Municipiului Sighişoara.

Programul acţiunii:

2 iunie a.c.
8.30 – Întâlnire cu reprezentaţii grupurilor la Municipiului Sighişoara
10.00 – 14.00 - Acţiunea de curăţenie pe zone

3 - 5 iunie a.c.
8.00 – 12.00 - Acţiunea de curăţenie pe zone

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi:
e-mail:
primaria@sighisoara.org.ro
tel.: 0265 77 12 80, interior 133

În cadrul acestei campanii de conştientizare sunt programate spectacole care să se desfăşoare pe scena din Piaţa Cetăţii în zilele de 4 şi 5 iunie a.c.
Spectacolul din 4 iunie va fi susţinut de Fanfara Sighişoara. Spectacolul de duminică 5 iunie. va fi realizat de Forumului Democrat German care organizează, în aceeaşi perioadă Zilele Culturii Germane.

Municipalitatea mizează pe participarea cât mai largă a sighişorenilor la această acţiune de voluntariat care se doreşte a fi un prilej de exprimare a apartenenţei la comunitate, un mod  de a arăta că împreună putem face lucruri mari

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud