Campania ShoeBox - ediția 2014 – cadoul din cutia de pantofi

 

Campania Shoebox 2014

Municipiul Sighişoara s-a alăturat Campaniei „Shoebox” din anul 2011, succesul inregistrat dovedind, o dată în plus,  generozitatea si dragostea de aproape a sighişorenilor.
Shoebox – cadoul din cutia de pantofi, este un proiect de suflet iniţiat în anul 2007 de familia Vesa din Cluj Napoca pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani.
Sighişoara s-a alăturat campaniei ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi în anul 2011 prin organizarea unui punct de colectare a cadourilor la Sala Mihai Eminescu şi distribuirea acestora către beneficiari.
Ediţia ShoeBox 2014 – cadoul din cutia de pantofi se va desfăşura în perioada 1-15 decembrie iar, până în prezent, are  150 de parteneri de locaţii atât în ţară, cât şi în străinătate - http://www.shoebox.ro/locatii/.
La Sighişoara există două centre de colectare: cel organizat începând cu anul 2011 la Sala Mihai Eminescu şi unul organizat de anul acesta  pe str. Consiliul Europei nr.7.
La centrul de colectare organizat la Sala Mihai Eminescu echipa Shoebox va prelua cadourile pregătite de sighişorenii cu suflet mare în perioada 8-13 decembrie a.c., între orele 11.00 şi 18.00 urmând ca, în săptămâna următoare, acestea să fie distribuite beneficiarilor.
Valentin Vesa, iniţiatorul acestui proiect de suflet, scrie pe website-ul campaniei - www.shoebox.ro - că “Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri şi alte lucruri, dar vom învăţa, în timp, să ne gândim la ceea ce avem şi nu la ceea ce ne mai dorim. Vom învăţa să preţuim perna pe care ne odihnim capul seara sau pe fularul de la gât. Vom învăţa să râdem vieţii în faţă şi să apucăm cu amândouă mâinile de viitorul nostru”.
Experienţa ediţiilor anterioare ne face să fim încrezători că, şi în acest an, sighişorenii vor participa într-un număr foarte mare la această campanie şi că, împreună, vom putea pune de sărbători un zâmbet pe faţa copiilor nevoiaşi din Sighişoara şi împrejurimi.
 
Serviciul Relații Publice
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud