La mulți ani, personalului medical!

La mulți ani, personalului medical!

Astăzi este 7 Aprilie- Ziua Mondială a Sănătății.
În această perioadă, gândurile noastre de apreciere și încredere se îndreaptă către medici, asistenţi medicali, personal auxiliar care se îngrijesc pentru păstrarea sănătății noastre, a tuturor.

Le mulțumim pentru efortul depus în asigurarea asistenței medicale în aceste momente dificile, onorându-și profesia și dându-ne speranță.

Rămânem alături de nevoile Spitalului Municipal Sighișoara căutând soluții pentru rezolvarea lor, fie că vorbim de demersurile făcute pentru achiziția de aparatură și echipamente de protecție medicală, de rectificări bugetare pregătite pentru a asigura funcționarea în condiții optime a Spitalului sau de realizarea documentației pentru decontarea din fonduri europene a echipamentelor medicale și a celor de protecție medicală.

Sighișorenii se implică și ei, în aceste momente dificile, în campanii de sprijin a Spitalului. Acum este momentul în care să fim uniți, autorități, ONG-uri, cetățeni, pentru a sprijinii cadrele medicale și pe cei care au nevoie de ajutor.

Împreună luptăm pentru sănătatea noastră, a tuturor!

Primarul municipiului Sighișoara
Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud