Sighişoara în sprijinul sinistraţilor iernii

Sighişoara în sprijinul sinistraţilor iernii  

Unitatea Militară 01752 Sighişoara a organizat începând din data de 12 februarie a.c., în cadrul campaniei “În realitate eşti mai bun” derulată de Ministerul Apărării Naţionale şi Realitatea TV, două puncte de colectare de ajutoare pentru sinistraţi: unul la sediul unităţii militare din str. Nicolae Filipescu nr. 3A şi unul în Piaţa Octavian Goga.
 
În acelaşi timp, municipalitatea, în colaborare cu gimnaziile sighişorene, a deschis centre de colectare a coletelor de la populaţie destinate famiilor din zonele aflate în situaţii de urgenţă sau alertă cauzate de înzăpeziri şi viscol. În aceste centre, al căror orar de funcţionare este stabilit în funcţie de posibilităţile şcolii, fiind afişat la loc vizibil, se colectează îmbrăcăminte de iarnă, pături, alimente preambalate, apă în recipiente de plastic.
 
Transportul şi distribuirea ajutoarelor colectate la nivel de municipiu vor fi organizate prin grija Biroului pentru Situaţii de urgenţă din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.
 
Sighişorenii au manifestat, nu o dată, generozitate şi solidaritate faţă de semenii lor aflaţi în nevoie, fie că a fost vorba de inundaţii, cutremure sau alte calamităţi. Sperăm că, şi de asta dată, vom putea da dovadă de aceeaşi disponibilitate de a ajuta, fiecare după posibilităţi, pe acei care au avut neşansa de a se afla în calea iernii grele care s-a abătut asupra unei părţi a României.
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud