Târgul de Turism

text-indent: 35.4pt">În spiritul interesului comun de promovare a imaginii Sighișoarei, municipalitatea  împreună cu Asociația Turistică Sighișoara  au participat împreună la Târgul de Turism de la București din acest an, costurile de participare fiind împărțite în mod egal de către cei doi parteneri.

text-indent: 35.4pt">La standul Sighișoarei au fost prezentate atât ofertele turistice ale membrilor asociației cât și ale Muzeului de Istorie, Primăria având materiale informative privind manifestările culturale care se vor desfășura în acest an precum și hărți turistice ale municipiului.

text-indent: 35.4pt">Responsabilul cu comunicarea și relații publice a Muzeului de Istorie  a contactat peste 60 de agenții de turism cărora le-a prezentat oferta de vizitare a Muzeului de Istorie cu cele trei obiective: Turnul cu Ceas, Colecția de arme și Camera de Tortură.

text-indent: 35.4pt">Participarea la acest târg a fost încă un exemplu al bunei colaborări între autoritatea locală și agenții economici din turism în vederea valorificării eficiente a potențialului turistic al Sighișoarei.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud