DP - 19 mai 2010

">DEZBATERE PUBLICĂ
pe tema

">PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND ÎNCADRAREA PE ZONE A TERENURILOR INTRAVILANE DE PE RAZA MUNICIPIULUI SIGHIŞOARA PENTRU CARE SE PLĂTEŞTE IMPOZIT şi a PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE PENTRU ANUL 2011

">Conform prevederilor Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Municipiul Sighişoara organizează la sediul său din Str. Muzeului, nr. 7,"> în data de 19 mai 2010, ora 16.00, în Sala mare, o dezbatere publică pe tema ">PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND ÎNCADRAREA PE ZONE A TERENURILOR INTRAVILANE DE PE RAZA MUNICIPIULUI SIGHIŞOARA PENTRU CARE SE PLĂTEŞTE IMPOZIT şi a PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE PENTRU ANUL 2011.
Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot transmite  propuneri, sugestii sau opinii până la data 14 mai a.c. la Serviciul Relaţii Publice sau la tel/fax 0265-779 779, respectiv e-mail: ">primaria@sighisoara.org.ro">.
Proiectul de hotărâre supus dezbaterii este afişat pe site-ul ">www.sighisoara.org.ro şi pe panoul de afişaj de la sediul Municipiului Sighişoara, putând fi consultat la Serviciul Relaţii Publice, camera 22.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud