CSM Sighișoara are un nou director

CSM Sighișoara are un nou director

În vederea asigurării continuității activității Clubului Sportiv Municipal Sighișoara, aflat în subordinea Consiliului Local Sighișoara și ținând cont de Hotarârea Consiliului de Administrație a Clubului Sportiv Municipal Sighișoara nr. 46/27.02.2020, primarul municipiului Sighișoara, prin Dispoziția nr. 263/05.03.2020, l-a numit în funcția de director interimar pe domnul Abrudan Lucian-Cosmin, pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire de cel mult 3 luni, interval în care se va demara procedura de ocupare a postului prin concurs.

Clubul Sportiv Municipal Sighișoara este o structură sportivă de interes local, cu personalitate juridică de drept public, înființat ca instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sighișoara, în baza Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 208/28.12.2017, cu modificările și completările ulterioare și în temeiul Legii nr. 69/2000 a Educației Fizice și Sportului, cu modificările și completările ulterioare.

Acesta are în structură următoarele secţii pe ramuri de sport: arte marţiale, atletism, baschet, box, dans sportiv, fotbal, fotbal în sală, gimnastică, handbal, judo, lupte, sportul pentru toți, sportul pentru persoane cu nevoi speciale, șah, tenis, tenis de masă, volei.

În prezent sunt activate și afiliate la federaţiile sportive naţionale următoarele discipline sportive: atletism, fotbal, handbal și șah.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud