S-a semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Extindere rețea de canalizare în municipiul Sighișoara 2”

S-a semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Extindere rețea de canalizare în municipiul Sighișoara 2

 

Municipiul Sighișoara informează că, la începutul lunii iunie a.c., a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Extindere rețea de canalizare în municipiul Sighișoara 2”.

Obiectul contractului îl constituie execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Extindere rețea de canalizare în municipiul Sighișoara 2” – realizarea canalizării menajere pe străzile Axente Sever, Zugravilor, Livezilor, Izvorului şi B. St. Delavrancea.

Contractul cu o valoare de 1.662.172,51 lei fără T.V.A., are o durată de execuție de 23 de luni de la data Ordinului de începere a execuției lucrărilor.

Prin execuţia lucrărilor de extindere canalizare se urmăreşte realizarea unui interes public – colectarea, transportul şi evacuarea apelor uzate de la utilizatori la reţeaua de canalizare existentă, respectiv la stația de epurare zonală.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud