Asociaţia Acasă la Hundorf lansează în 2020 ediția a IV-a a Şcolii de-Acasă (Hundorf)

Asociaţia Acasă la Hundorf lansează în 2020 ediția a IV-a a Şcolii de-Acasă (Hundorf), un program de rezidenţe artistice şi întâlniri formatoare destinat tinerilor artişti aflaţi la început de carieră. Programul se concentrează asupra libertății de creație și procesului creativ al artistului în comunitate. Oferim timp și spațiu artiștilor pentru a-și identifica şi întări individualitatea și facilităm întâlniri și conexiuni între aceștia și comunitatea-gazdă.

Proiectul nu are o temă impusă, ci fiecare dintre artiștii selectați își va organiza perioada de rezidență așa cum consideră. Încurajăm propunerile de proiecte ce
includ acțiuni îndreptate spre comunitate, de exemplu: prezentare work-in-progress, atelier, cercetare artistică împreună cu membri ai comunității, intervenții artistice în spațiul public etc. Pornind de la nucleul conceptual al proiectului “Acasă - oameni, locuri, întâmplări”, ne dorim ca rezidența să rezulte în întâlnirea lui Acasă al fiecăruia dintre noi — al meu, al ei, al nostru — cu Acasă din Hundorf. Pentru noi, Acasă înseamnă locul unde te retragi în tihnă pentru a chibzui, pentru a (te) căuta, pentru a te pregăti să ieși în lume. Acasă este locul de libertate maximă, spațiul perfect pentru joacă și experiment. Nu în ultimul rând, Acasă este locul de întâlnire dintre generații, unde ne cunoaștem și putem discuta liber. În continuare, suntem deschiși viziunilor și propunerilor voastre!

Termenul până la care se pot depune aplicaţiile: 29 martie, inclusiv. Lista finală de artiști participanți va fi anunțată public pe 20 aprilie.

Aplică folosind acest formular:
https://forms.gle/Y93vykdS5a1CDAiC6

Mai multe informatii pe https://www.acasalahundorf.ro/lansare-apel-1

Pentru detalii şi întrebări ne găsiți oricând acasalahundorf@gmail.com

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud