Gânduri la început de an

Gânduri la început de an

Aflându-ne la început de an, vreau să le urez sighișorenilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

Totodată, vreau să le mulțumesc pentru aportul adus, prin onorarea obligațiilor fiscale în anul 2018, la buna funcționare a administrației locale.

Înainte de a prezenta obiectivele pentru anul 2019, vreau să amintesc câteva dintre obiectivele realizate în anul 2018, și anume: semnarea contractelor de finanțare pentru realizarea obiectivelor de investiții ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara” și ”Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în municipiul Sighișoara, zona Hetiur”, finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, în valoare de 10.993.000 lei și concesionarea serviciului de iluminat public către întreprinderea publică a Consiliului Local Sighișoara, S.C. ATT S.A. Tot în anul 2018, am depus cereri de finanțare pentru reabilitarea Sălii de spectacole ”Mihai Eminescu” și a str. Nicolae Bălcescu, pentru modernizarea sistemului de iluminat public în municipiul Sighișoara și pentru consolidarea capacității Municipiului Sighișoara de a asigura calitatea și accesul la serviciile publice prin simplificarea procedurilor administrației locale și reducerea birocrației pentru cetățeni, proiect aprobat și aflat în curs de implementare.

Sper ca anul 2019 să fie un an în care să putem face mai multe, să continuăm lucrările aflate în derulare și să putem demara și altele noi. Amintesc, realizarea sistemului de semaforizare cu funcționare sincronă pentru realizarea corelării de tip undă verde, modernizarea sistemului de supraveghere video, restaurarea Culoarului Doamnelor Bătrâne, a Zidului cetății – Tronson 11 și asfaltarea unor străzi – Caraiman, Moților, Dimitrie Cantemir, Axente Sever, George Coșbuc, Codrului.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud