Rectorul Universitaţii din Bucureşti în mijlocul elevilor sighişoreni

Rectorul Universitaţii din Bucureşti în mijlocul elevilor sighişoreni

 

 Aşa cum promitea la deschiderea anului universitar 2011-2012 din Sala Festivă a Primăriei, prof. univ. dr. Ioan Pânzaru va reveni la Sighişoara vineri 16 decembrie a.c.

Acest demers al Rectorului Universităţii din Bucureşti este un pas firesc în frumoasa relaţie de colaborare stabilită cu municipalitatea sighişoreană, care a avut ca rezultat înfinţarea Filialei Sighişoara a Universitaţii din Bucureşti în cursul anului trecut. Domnia sa va avea întâlniri cu elevi din clasele terminale ale liceele sighişorene şi cu profesorii acestora pentru a le prezenta avantajele concrete de a deveni student la filiala sighişoreană a celei mai prestigioase insituţii de învăţământ superior din România.

Pentru eficienţă şi o mai bună comunicare, agenda zilei va cuprinde două prezentări: prima va avea loc la ora 11,00 în Sala Festivă a Primăriei la care vor participa elevii Colegiului Naţional “Mircea Eliade”, ai Grupului Şcolar de Industrie Uşoară şi Grupului Şcolar Agricol iar cea de-a doua la ora 12,30 la Sala de festivităţi a Liceului Teoretic “Joseph Haltrich.”

 

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud