Bine ati venit la Sighisoara!

" height="183" align="left" width="134" src="/images/stories/primarMAI.jpg" alt="" title="" />Sighișoara se poate lăuda cu un potențial aparte și a cunoscut o dinamică deosebită. Fără îndoială fiecare comunitate locală se mândrește cu vestigiile trecutului, cu realizările în cultural-artistic și sportiv, precum și cu manifestările tradițion" height="378" align="right" width="279" src="/images/stories/turnul_cu_ceas.jpg" alt="" title="" />ale care cinstesc spiritul citadin al locuitorilor.
Sperăm să vă stârnim interesul și ori de câte aveți ocazia să reveniți la noi cu plăcere.

Oraș al multiculturalității și diversității, cu profunde rezonanțe istorice, Sighișoara vă întâmpină cu multitudinea de perle arhitecturale care i-au atras renumele de micul Nürnberg, cu monumente istorice de valoare și zone de agrement și relaxare.

Sighișoara este orașul liniștit, unde aerul vechiului burg medieval se împletește cu modernitatea secolului 21. Sighișoara este o destinație turistică ce nu trebuie ocolită, dar și orașul unde poți demara o afacere prosperă. Sighișoara este locul unde poți lega prietenii pentru o viață sau un simplu loc liniștit pentru odihnă.

Am încercat să păstrăm viu spiritul Sighișoarei. Nu vă rămâne altceva de făcut decât să cunoașteți Sighișoara la ea acasă unde veți găsi deschise porțile cetății.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud